Vad göra?

Går in på bloggen och inser att jag inte skrivit något på länge, nu igen… Har lite funderingar på att börja om. Radera alla gamla inlägg, och ta det från början. Bara lägga ut sådant som är fotorelaterat, och använda sidan som en portfolio. Eller så låter jag de gamla inläggen vara kvar, som en påminnelse. Grejen är den att jag också funderat på om jag ska lägga ner sidan helt, det känns ju ganska meningslöst att ha den öppen när jag aldrig skriver eller lägger ut något, eller vad säger ni? Kommentera gärna 🙂 Länken finns under inläggsrubriken.

Jul/Nyår kom och gick med en helsikes fart, kan man säga! Det var full fart från start till mål, och det har inte blivit mycket dans/fotande sen jag var in här sist. På annandag jul spelade Martinez på Trombon, då blev det tyvärr inga bilder tagna.

Däremot så fick jag ett ryck igår, den 7 januari, när Donnez stod på samma scen och kameran fick jobba lite. Det gick ganska bra igår också, så det kändes roligare att fota då, jag fick dessutom göra en liten specialgrej som jag ska försöka förvalta på bästa sätt.

En bild på Skåningarna, som spelade på Trombon 3 december ´17.

6 kommentarer

  1. Tjaba tjena! Du ska absolut fortsätta med din blogg och bilder även om det är längre mellan gångerna. Det har hänt en del jobbiga grejer i din värld under 2017, det är inget som du kan sopa under mattan och då kan det vara skönt att göra något vid datorn och med kompisen kameran som du är fantastisk med, alltid en fröjd att kolla på dina bilder. Jag röstar för att du har bloggen som en ventil framöver med tankar och bilder.

    1. Och jag håller fullständigt med Birgitta Du är jätteduktig med kameran, det är en bra ”ventil” som Birgitta säger, så du får annat att tänka på. Nu är det nytt år, då blir det nya tag Fortsätt kämpa! Kram

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.