Uttråkad

Ja, sitter just nu i tvättstugan och väntar på att tvätten ska bli klar. Jag orkar inte springa upp och ner, så jag väntar härnere. Och då kom jag på att jag kan ju skriva ett litet inlägg igen.

Idag har jag ju haft en ledig dag, den började ganska segt efter att jag återigen haft en natt med dålig sömn. Det är mycket tankar som snurrar just nu, och det börjar bli fullt på hjärnkontoret.

Men jag har i alla fall fixat lite med bilen idag, hon har fått en liten dusch och lite nya säkringar. Skönt att få det gjort! Och så har jag bokat tid för ett besök på verkstan i nästa vecka. Jag hade egentligen tänkt be en kollegas son att fixa det som behöver göras, men jag kände att jag vill ha en viss garanti, ifall nåt skulle hända, och det har jag ju inte om det görs privat.

Imorgon ska jag jobba igen, efter en veckas sjukfrånvaro/ledighet. Jag var ju hemma i fredags, hade ledig helg och sjuk i måndags. Igår hade jag tagit ledigt för att följa med pappa till Karolinska, och idag har jag som sagt varit ledig. Så det känns som man varit borta jättelänge… Jag har ju lite att ta igen nu, men jag ska försöka ta en sak i taget och känna lugnet. Få se hur det går med det…

Jag ska förresten försöka bli bättre på att lägga in bilder i inläggen, så det blir lite roligare att läsa, ha tålamod! Tänkte också att jag ska börja skissa på ett inlägg om min semesterresa till Kreta, kan vara lite kul att se tillbaka på sen 🙂

Ha en fortsatt fin vecka!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.