Ibland känner jag så, att jag går som i ett vakuum, eller som i en bubbla. Jag har ändå haft en ganska bra period när jag mått bra och det har flutit på bra på jobbet, men så kom den… Svackan…

Jag har haft lite mindre allvarliga hälsoproblem, men det tog kålen på mig och jag bröt ihop. För mig, som inte brukar ha några större krämpor, var detta i kombination med övrigt mående, något som gjorde att bägaren rann över. Men jag tog mig samman och försöker lyssna på signalerna.

Det är väl lite därför som jag är ganska frånvarande här på sidan, på min FB-sida och lite seg med uppladdningen av bilder. Jag tar det i min egna takt och försöker göra det när jag tycker det är kul igen. Ibland vill jag bara gräva ner mig under en filt på soffan, och då gör jag det. Det får liksom ta sin tid, känner jag just nu. Motivationen kanske kommer tillbaka när solen och våren kommer tillbaka, hoppas på det.

Jag har dock tagit lite scenbilder senaste månaden, och jag tänkte slänga upp lite smakprov på FB de närmsta dagarna, kanske redan ikväll.

Tack för att ni läst, och ta hand om er därute! Det ska jag försöka göra.