För en tid sedan så publicerade jag en bild på tacopaj och fick förfrågan om receptet.. Här kommer det!

Fyllning:  ca 550g köttfärs, 1 påse tacokryddor, en liten burk med majs (du kan hacka majsen lite för att få mindre bitar), 1 finhackad gul lök, 1 finhackad röd paprika. Fräs ihop allt tills det har fått färg. Blanda 1dl lätt creme fraiche med 1 halv burk tacosås och blanda sen i det i färsen.

Pajdeg: 2dl vetemjöl, 2dl grahamsmjöl, 2tsk bakpulver, 50g matfett, 1,5dl mjölk, 1ägg.

Blanda alla torra ingredienser, smula ner det rumsvarma matfettet, blanda och ha sen i mjölken och ägget. Du kan behöva ha lite mer mjöl när du ska breda ut degen (om den fortfarande känns kladdig) i pajformen, men var försiktig och ta inte för mkt åt gången. När degen är i formen, så ha i färsblandningen  och grädda i 10 minuter (225℃) i mitten på ugnen. Efter tio minuter så tar du ut pajen, och strör över så mycket riven ost som du vill ha (smula gärna över lite tacochips innan osten för att få lite mer tacokänsla). Grädda sen i ytterligare ca 15 minuter, eller tills osten fått färg och pajdegen känns klar. Servera med sallad, tacochips och lite sås. Smaklig måltid!