Paus

Ja… Det känns som allt är på paus nu. Denna jäkla pandemi ställer allt på paus…. Mitt största intresse finns det inte utrymme för längre, och frågan är om det någonsin kommer bli sig likt? Hoppas kan man ju göra, att alla dansband som fortfarande finns kvar orkar starta upp igen, att de har den energi och driv/lust som krävs för att roa oss andra. Hoppas!

Jag lider verkligen med alla som drabbats på ett eller annat sätt pga denna pandemi som råder. Jag tror att alla har drabbats på något sätt, en del mer än andra. För min egen del är det mest att mitt intresse är drabbat, det enda sätt jag har att få andas ut för en stund, att för några timmar eller nåt dygn (om man åker kryss), få en andningspaus från livets allvar, det går inte just nu. Man får försöka hitta andra sätt, men det är svårt. Och det är väl det som gör att man till slut brister.

Ett sätt som jag, och min familj, drabbas på, det är att man inte får besöka sina anhöriga när de blir inlagda på sjukhus. Man känner sig så maktlös, man kan få prata med dem i telefon, men det är inte samma sak som att få se dem, att få hålla om. Min pappa har under flera år levt med två cancerdiagnoser i kroppen, varav den första håller sig i schack med bra värden. *peppar peppar* Men den senaste som upptäcktes för snart fyra år sen spökar fortfarande. Han mår inte på topp just nu och har legat inlagd i några dagar för ett ingrepp som förhoppningsvis kommer att hjälpa honom.

Igår blev det för mycket, jag fick höra att han hade så ont och att han inte alls mådde bra. Jag bröt fullständigt ihop, maktlösheten jag kände för att man inte får vara där. Man får inte trösta, man får inte se hur han blir behandlad av personalen (har lite sämre erfarenheter sen tidigare) och det var väl bl.a. det som fick bägaren att rinna över. Han är ändå över 80 år, man vill ju att de sista åren han har kvar, ska vara så bra som möjligt.

Nu blev detta inlägg kanske lite väl personligt, lite blandat, men jag känner att jag måste få skriva av mig lite. Kram till er som visat ert stöd på ett eller annat sätt. <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.