Out of order

Ja…. De senaste dagarna har jag haft det lite kämpigt med mitt mående. Det började natten mot torsdag, jag vaknade med halsont och tänkte, fan inte nu! Jag har inte tid att bli sjuk, men när har man det? Man vill väl aldrig bli sjuk… Men, det blev värre under torsdagen och jag ringde mig sjuk på kvällen, blev hemma i fredags från jobbet.

Sen kom helgen, och jag var ledig. Det var välbehövligt och jag mådde faktiskt lite bättre. Så jag tog mig ner på stan för lite shopping och förberedelse inför kvällens middag på restaurang. Jag åkte hem te mamma och pappa för en liten fika och för att säga Grattis till pappa som fyllde 80 i lördags. Sen blev det hemfärd och lite fix av fejset för att sen åka ner på stan igen, middagen väntade på restaurang Caesars.

Nästan alla syskon och några syskonbarn kom med för att fira pappas födelsedag, han fick present, förutom middagen, och vi sjöng för kung och fosterland hela två gånger för honom. Känns som att han var nöjd med kvällen och mådde relativt bra, med tanke på omständigheterna.

Nånstans där på vägen började min röst försvinna mer och mer, men jag kände mig inte så jättehängig. Så igår blev det ett besök på Ikea, jag och mamma tog oss en liten shoppingtur där och sen vidare för lite mathandling. Sen, när jag kom hem därifrån, så tog jag en kopp te med riven ingefära, och somnade efter det. När jag vaknade, så mådde jag skit, rent ut sagt. Febern gjorde sig påmind, även om den inte var speciellt hög.

Jag bröt ihop och blev ledsen… Ledsen över att behöva vara hemma från jobbet, då jag har asmkt att göra denna vecka… Ledsen över att inte få må bra… Ledsen över att kanske inte kunna följa med pappa och mamma till Karolinska imorgon, ett besök som förhoppningsvis kommer att ge oss några svar. Men jag var också nånstans glad över att ha kollegor som ställer upp med att ringa till chefen när jag själv inte knappt kan prata pga rösten och gråten… Tack Petra! ❤️

Idag har jag mest sovit och vilat, nästan inte pratat alls. Så imorgon blir det att jag åker med pappa och mamma till Karolinska, jag vill inte att de åker själva. Vi vet inte vad vi får för besked, och oavsett om det är bra eller dåligt så vill jag inte att de ska få höra det själva, som sagt.

På onsdag är jag ledig, så då blir det mer vila och sen är jag tillbaka på jobbet på torsdag, hoppas jag.

Ha en fin vecka alla därute!

Man måste lyssna när kroppen säger ifrån, ingen tackar en när man ligger i en hög på golvet.

En kommentar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.