Vem är jag då… Kringeltokan, boendes i staden där jag är född och uppvuxen: Södertälje. Därav mitt namn, som kommer av två smeknamn på sta´n (Kringelstaden och Tokstaden). De flesta som sett mig ute i vimlet, och de som känner mig privat, vet vad jag heter ”på riktigt”, men det håller jag lite för mig själv ändå… 🙂

Hur kommer det sig att jag började fota ? Jag har fotat ända sen jag började gå ut och dansa (1997-1998 nån gång), ja eller i början lyssnade jag bara, då med vanlig kamera. Har flertalet pärmar med bilder på olika band, lite kul att titta på ibland. Efter ett tag glömdes detta intresse bort, men väcktes återigen till liv när jag läste olika bloggar som hade snygga bilder, såg mkt dansbilder på Facebook och kände att jag också ville… Köpte min systemkamera och började testa lite, läste Visuell Kommunikation på distans, tog två olika strökurser och började fota mer frekvent ute på danserna. Idag sitter jag här, och intresset pendlar fram och tillbaka.

Produktioner som jag på ett eller annat sätt medverkat på:

  • Två turnéaffischer för dansbandet Jontez.
  • Turnékort för dansbandet Jontez.
  • Rollups till trion Hedins.
  • Pressbilder (tillfälliga) till dansbandet Donnez.

Har ni frågor och funderingar? Använd kontaktformuläret under sidan Kontakt om ni vill veta mer om mig. Kanske ni vill ha bilder från en spelning? Skriv för en förfrågan!