Ja… Tiden går och man hinner liksom inte med. Det har gått snart två veckor på det nya året och än så länge har det inte hänt särskilt mycket för min egen del. Jobbet rullar på och jag ska försöka ta tag i fotandet igen.

Jag har fått lite blodad tand, kan man väl säga. I slutet på 2018 fick jag en förfrågan om att fota Donnez under en danskväll, då de behövde bilder till en kommande Liveskiva. Jag hade egentligen inte tänkt åka till Hallunda Folkets Hus den kvällen, då jag behövde/behöver ta det lugnt emellanåt för att orka med. Men när frågan kom, så kunde jag inte låta bli. Jag åkte hem efter jobbet för att hämta kameran och för en snabb uppfräschning innan jag åkte vidare.

Kvällen resulterade i att Donne valde ut ett antal bilder från de drygt 200 det blev under kvällen, och en del av dem kommer som sagt att pryda liveskivan. Detta sporrar ju mig till att fortsätta, naturligtvis. Jag vill också försöka visa upp en bättre hemsida, och som ett led i detta har jag idag gjort om sidan. Man får passa på under de lediga dagarna från jobbet, då det annars inte brukar finnas tid eller ork till annat.

Ni kommer att få se en del av bilderna (på FB och i ett eget inlägg här) från den kvällen, dock inte dem som Donne valde ut. De får ni se i konvolutet till skivan när den släpps i slutet på Januari. Spännande värre!

Önskar er en god fortsättning på det nya året, så hörs vi snart igen!