Mitten på maj

Tiden går så fort nu, jag hinner inte med mig själv känns det som (sagt/skrivit det förut, jag vet).  Det är inte så mycket som händer annars, förutom att vi står inför en stor förändring på jobbet, förändringarna har börjat och det kommer bara att öka innan vi är i mål nån gång innan midsommar, om allt går som det ska. Detta innebär att jag är tvungen att ha fullt fokus på jobbet den närmsta tiden, kanske blir några danskvällar om orken finns, hoppas på det!

Danser och fototillfällen har det inte blivit så mycket av på senare tid, men nu börjar ju utesäsongen dra igång igen, så det kanske blir så att jag blir lite flitigare med kameran igen. Vi får se, lusten har försvunnit lite… Däremot har jag varit på några promenader och fotat lite i min hemstad, som är så vacker under våren och sommaren.

På en promenad häromveckan, så hittade jag till, en för mig okänd plats; en liten park nedanför sjukhuset, ovanför kanalen. En mysig plats för patienter att sitta en stund i solen och njuta av utsikten. På platsen står det några körsbärsträd, som vid tillfället fortfarande blommade, så jag passade på att fota lite. Kommer fler bilder på FB och kanske någon mer här i bloggen, eller rentutav på Instagram.

Ha en fortsatt fin helg alla, så hörs vi! Förhoppningsvis lite oftare i framtiden….

 

You may also like

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.