Måndag kväll

Idag har det varit en sån där dag. Med skiftande humör och ork, från pigg till trött osv. Ni som vet, ni vet… Nåväl, jag kom iväg en sväng till gymmet idag, körde ett pass för armar/axlar och det kändes jätteskönt! Så skönt att få skingra tankarna och försöka få till någon form av rutin, även om den kommer rubbas när man börjar jobba sen. Jag behöver ju ha träning ett par gånger i veckan, dels för att orka med alla tunga lyft på jobbet, men också dels för att jag har skolios. Fast, jag vet inte om man kan säga att jag fortfarande har det? Behandlades under hela högstadiet med att ha en korsett i stort sett dygnet runt, sen när jag började gymnasiet så tyckte sjukvården att jag var färdigbehandlad. Och det är ju, några år sen om man säger så.

Men jag märker ju av att när jag haft en dålig period med noll träning, så känns hållningen och ryggen mycket snedare. Så jag inbillar mig att ryggen behöver tränas för att orka hålla ryggen någorlunda rak, så att jag inte slutar med puckelrygg när jag är pensionär. Därför brukar jag oftast koncentrera min träning till överkropp, ibland slänger jag in ett egenkomponerat pass med skivstång och viktskivor.

Efter träningen for jag hem och fick ett ryck, började rensa bland mina kläder, vilket resulterade i att en del ska slängas och en del kommer hamna på second hand. Kul att det kanske kommer till nytta ändå, det som ändå fortfarande är fint men som inte passar mig längre.

Förresten, i lördags var vi hemma hos min bror och hans fru Tina. De har flyttat till ett nybyggt område i Vagnhärad och vi var bjudna på en kombinerad inflyttningsfest/50-årsfest (brorsan fyllde 50 för snart 2 år sen, och då var det ju inte läge för party som ni vet). Det blev en jättetrevlig kväll, tack så mkt fina ni! De har ju en ny familjemedlem, som jag inte kunde låta bli att gosa lite med… Fick ta en allergitablett, så det gick bra. 🙂 Hur söt kan man va? Hilma heter hon 😍

Nu ska jag återgå till soffläget, tack för att just DU har kikat in och läst mitt svammel 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.