Man ska aldrig…

Claes Lövgrens Trombon Södertälje

Man ska aldrig säga att man ska sätta fart med bloggandet… Det blir inte som man tänkt sig, i alla fall inte för min egen del. Nu var det ju ett tag sen igen, och det har hänt lite grejer som gjort att jag inte haft ork eller möjlighet till att vara iväg på dans och fota. De som känner mig och har mig som vän på FB vet lite mer, och jag låter det stanna där.

Har däremot gått igenom lite bilder som jag tagit tidigare i höst, däribland den bild som ni ser ovan. Claes Lövgrens spelade på min hemmaplan, Trombon (161002), och det var även sista gången som man fick se Andreas på bas. Det var en av de första gångerna som jag fotade med nya kamerahuset, och det gick lite sådär. Men man lär sig väl. Självförtroendet är inte på topp just nu, som ni kanske märker, och jag hoppas på att det kommer bli ändring på det…

Nu lite middagsfix…

Ta hand om er därute!

You may also like

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.