Lördag

Dagen idag… Den har gått alldeles för fort, kan jag tycka.. mhm…

Jag åkte te Jula för att hitta nya torkarblad, men de hade inga som passade, och dessutom inte den trevligaste personalen.. Men jag gav inte upp! Först åkte jag te gymmet och betalade årsavgiften, en hel hundring…. Gillar Friskis! Sen åkte jag te Mekonomen, som hade stängt för dagen… Så jag åkte till Autoexperten, trodde jag, men den affären fanns ju inte kvar, en öde lokal bara… Så jag tänkte, att då skiter jag i det här och åker hem te mamma och pappa. Men på vägen dit, så kom jag på att det finns en till mekonomen i stan, och de hade fortfarande öppet. Jag köpte nya blad och fick tom hjälp med att byta, tack tack!

Middagen hos mamma å pappa bestod av mammas otroligt goda köttsoppa och fläskpannkaka.. Sååå gott! Kanske en ovanlig lördagsmiddag, men det spelar väl inte så stor roll vad man äter, bara man blir mätt? Fick lite pannkaka med mig hem, till matlåda på måndag. Det gillas!

Nu ikväll har jag tagit det lugnt, badat och fixat lite med bilder.. Kikat runt och dregglat över ny dator, igen.. *S* Nån gång, nån gång… Ska fixa en skål med popcorn, och bädda ner mig under den varma pläden en stund….

 

1 kommentar

  1. Snubblade över din blogg, riktigt trevlig! Ang Jula, den personalen borde gå på charmkurs. Förra julen köpte jag två set med måla din egen tomte till barnen. I paketet fanns små färgburkar och när jag öppnar dem är de stenhårda!! Gick inte att mjuka upp med vatten heller. Bor långt från närmsta jula så jag ringer deras kundtjänst. Ett nr och den jäkla attityden när jag började vänligt berätta vad det gällde. Blev utskälld för att jag ringt kundtjänst jag skulle tydligen ringa en service/reklamation som inte stod med på hemsidan. När jag ringer dit möts jag av ännu en riktigt otrevlig kille … suck

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

© 2019 Kringeltokan.nu

Tema av Anders NorenUpp ↑