Det där med att man ska försöka komma igång… Med träning, fotande och annat som ligger vilandes… Man ska aldrig skriva om det tror jag, då händer det… Typ aldrig… *S*

Har inte varit iväg på träningspass speciellt flitigt sen ekorrhjulet drog igång igen. Det beror ju främst på att orken inte funnits där, jag har varit så slut, stress och annat som gör att man helt enkelt måste lyssna på kroppen som säger till dig att snart tar det stopp, på riktigt. Jag måste lära mig att lyssna på signalerna, och tycker väl ändå att jag kommit en bit på väg. Stannar hemma från dans, och träning, för att vila och återhämta mig. Men lusten finns ju där, någonstans… 

Jag har hittat lite halvt om halvt bortglömda bilder från i somras som jag tänkte försöka ta tag i, kanske redan idag om jag hinner. Snart middag/sen lunch, sen ska jag på ett skivstångspass lite senare. Ska bli skönt faktiskt! Spännande också, det är med en ny ledare, jag kan tycka det är kul med variation och kanske lite nya övningar.

Om några dagar har jag lite extra ledigt, en minisemester på fem dagar. Den kommer som ni säkert förstår, väldigt lägligt och är välbehövlig. Ska då försöka ta det lugnt, vila och göra sånt som får mig på bra humör. 

Blir ett bildlöst inlägg denna gång, nästa gång blir det kanske bara lite bilder. Vi får se!

Ha en fin kommande vecka därute!