Börjar om från början

Denna sida/blogg startades i slutet på 2011, med förhoppningar om att jag skulle komma långt i mitt fotande. Genom åren har jag kommit en bit på vägen, men nu har jag stannat upp. Jag har velat fram och tillbaka under flera år faktiskt, ena stunden har det funkat som en hemsida, för att i nästa stund bli till en blogg igen.

Men nu har jag definitivt bestämt mig och raderat alla inlägg och bilder. Jag börjar om från början och hoppas på att jag ska orka/hinna med att vara mer aktiv på denna sida, som numera enbart kommer att fungera som min personliga blogg. Jag kommer fortsättningsvis publicera en del bilder som jag tar/tagit, men i huvudsak så kommer allt som rör mitt fotande att finnas på Facebook och min sida där.

Följer ni med mig på min nystart? 🙂

2 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.