Lite då och då

Jag fixade med lite bilder igår kväll, och började lite idag med. Det känns ändå lite kul att komma igång lite smått igen. Men jag tar det i min egna takt, lite då och då.

Igår var det bilder på Bob Stevens, från när de spelade i Alvik, och ikväll har jag börjat kika på bilderna från den omtalade promenaden i februari. Men nu väntar sängen, imorgon blir det en lång dag med jobb och lite annat skoj.

Bob Stevens på scen i Alvik.
Bob Stevens – Resten av bilderna från kvällen finns på FB.

Continue Reading

Som i ett vakuum

Ibland känner jag så, att jag går som i ett vakuum, eller som i en bubbla. Jag har ändå haft en ganska bra period när jag mått bra och det har flutit på bra på jobbet, men så kom den… Svackan…

Jag har haft lite mindre allvarliga hälsoproblem, men det tog kålen på mig och jag bröt ihop. För mig, som inte brukar ha några större krämpor, var detta i kombination med övrigt mående, något som gjorde att bägaren rann över. Men jag tog mig samman och försöker lyssna på signalerna.

Det är väl lite därför som jag är ganska frånvarande här på sidan, på min FB-sida och lite seg med uppladdningen av bilder. Jag tar det i min egna takt och försöker göra det när jag tycker det är kul igen. Ibland vill jag bara gräva ner mig under en filt på soffan, och då gör jag det. Det får liksom ta sin tid, känner jag just nu. Motivationen kanske kommer tillbaka när solen och våren kommer tillbaka, hoppas på det.

Jag har dock tagit lite scenbilder senaste månaden, och jag tänkte slänga upp lite smakprov på FB de närmsta dagarna, kanske redan ikväll.

Tack för att ni läst, och ta hand om er därute! Det ska jag försöka göra.

Continue Reading

Nytt år!

Ja… Tiden går och man hinner liksom inte med. Det har gått snart två veckor på det nya året och än så länge har det inte hänt särskilt mycket för min egen del. Jobbet rullar på och jag ska försöka ta tag i fotandet igen.

Jag har fått lite blodad tand, kan man väl säga. I slutet på 2018 fick jag en förfrågan om att fota Donnez under en danskväll, då de behövde bilder till en kommande Liveskiva. Jag hade egentligen inte tänkt åka till Hallunda Folkets Hus den kvällen, då jag behövde/behöver ta det lugnt emellanåt för att orka med. Men när frågan kom, så kunde jag inte låta bli. Jag åkte hem efter jobbet för att hämta kameran och för en snabb uppfräschning innan jag åkte vidare.

Kvällen resulterade i att Donne valde ut ett antal bilder från de drygt 200 det blev under kvällen, och en del av dem kommer som sagt att pryda liveskivan. Detta sporrar ju mig till att fortsätta, naturligtvis. Jag vill också försöka visa upp en bättre hemsida, och som ett led i detta har jag idag gjort om sidan. Man får passa på under de lediga dagarna från jobbet, då det annars inte brukar finnas tid eller ork till annat.

Ni kommer att få se en del av bilderna (på FB och i ett eget inlägg här) från den kvällen, dock inte dem som Donne valde ut. De får ni se i konvolutet till skivan när den släpps i slutet på Januari. Spännande värre!

Önskar er en god fortsättning på det nya året, så hörs vi snart igen!

Continue Reading